Instagram sidogrej

Har en ny grej i sidomenyn, där kan ni se mina sex senaste bilder på instagram.

Om någon har lust liksom..

Skriver på engelska där men uppdaterar mycket oftare än på bloggen!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hej! Som att du tror att jag gömmer min kommentar för dig hos Kissie så svarar jag dig här. OCh nej du behöver inte gå in på min blogg ;)

Ronja Zorina Edlund_ Tyvärr kan jag inte svara på Reply då man måste vara inloggad på FB. Jag svara på din kommentar inget annat, så nej försökte inte gömma den :)
Hur kan du veta om jag antar nåt? Då antar ju du att jag antar nåt ;) Då är din kommentar lika korkad :) Sen kanske du ser att det var en fråga jag ställde inte ett påstående som du vill ha det till.
Men hoppas du får en bra dag!

http://www.enmammasliv.webblogg.se

Oj nu skrev jag den igen hahahaha ska du klaga på det igen?
Kom tillbaka när du är bättre än andra och klaga inte annars.

Svar: Haha, sluta försöka försvara dig själv.. En fråga.. Nja, det var knappast en oskyldig fråga det du skrev.Det var ett antagande - sedan spelar det ingen roll hur mycket du avslutar med ett frågetecken. Hade du menat det som en fråga hade du kunnat skriva: ''Vad har hänt?'. Du har ju redan antagit vad du tror har hänt. Bara dumt av dig om du fortsätter säga emot det..

Det är skillnad på att göra ett antagande när den man antar något om har skrivit något som pekar exakt på det som man antar. Dessutom har jag aldrig skrivit att det du skrev var ett påstående - men däremot ett antagande.

Jag behöver inte vara bättre än andra för att klaga - jag behöver bara ogilla det någon annan skriver.
Men "genom sig själv känner man andra" och enligt dig måste man känna sig bättre än alla andra innan man säger något - undrar varför du har så bra självförtroende att du känner dig så bra att du kunde skriva ditt första inlägg.. Hrm..

Och nu klagar jag på att du är respektlös mot Alexandra och antar saker.
Låt henne ha sitt privatliv ifred och låt henne prata om vad som hänt - om eller när hon vill det.

Det där antagandet är nämligen precis lika respektlöst som fördomar.

Och nej, jag klagar inte på att du länkar din blogg - jag bara förklarar för dig hur korkad och genomskinlig du framstår när du gör på det viset. :)
RonjaZorina

2012-08-10 @ 08:25:37
URL: http://enmammasliv.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0