Bara en liten reflektion..Bara en sak jag tänkte på, eller har tänkt på idag..
Jag kommenterar ofta på Kissies blogg, inte till Kissie men till andra som kommenterat.
Det finns så sjuuuuukt mycket korkade människor där och ibland kan man liksom inte låta bli att ifrågasätta vad folk skriver för vissa har verkligen inte tänkt. Och som ni vet är jag all for att man SKA ifrågasätta andra för man utvecklas som människa av att bli ifrågasatt!
Så jag ifrågasätter, säger emot, yttrar min åsikt.
Någon gång kan det hända att jag säger ifrån till eller ifrågasätter Kissie själv men rätt sällan då jag helt enkelt inte bryr mig. Jag VET att hon gör det för att provocera och om man inte gillar det (eller kan tolerera det, som i mitt fall) så bör man inte vara där från början. Så jag skiter i vad hon skriver, i princip.

Men det intressanta är att ÅTTIO PROCENT av alla svar jag får är "varför försvarar du kissie hela tideeeen???"
Eller som idag då någon, förmodligen uttråkad människa, letat rätt på ALLA kommentarer jag lämnat dem senaste dagarna för att kommentera att jag skulle vara anställd för att försvara Kissie.. Hur tänkte den där tjejen då?

Jag menar, jag försvarar henne inte ens.. Jag säger bara emot eller ifrågasätter dem som kommenterat tidigare.. Att jag inte håller med dem betyder inte att jag försvarar någon annan. Det är faktiskt fullt möjligt att säga emot en person utan att ställa sig på någon annans sida.
Jag är neutral.

Jag försvarar inte Kissie - jag håller bara inte med om det du/ni skriver.Hahah och sen tänkte jag tanken; Är den där tjejen anställd av någon annan bloggerska för att trycka ner Kissie, eller? Eftersom hon lägger så mycket energi på mig + på att skriva förolämpningar till Kissie i varje jäkla inlägg..?
Precis när jag tänkte den tanken såg jag att en annan tjej kommenterat exakt samma sak, LOL. :)Jag vet att det är vanligt att folk googlar fram min blogg efter en diskussion i Kissies kommentarsfält, så bara för att klargöra EXTRA tydligt:
Jag försvarar ingen - jag håller bara inte med DIG.

Min alla <3s dag

 
 
 
 
Kom hem från praktiken runt halv fem för att upptäcka att min sambo städat HELA lägenheten (och believe me - det var stökigt!) och det luktade gott av mat som stod i ugnen + doftljus. För i vardagsrummet hade han dukat fint med tända ljus och varsin allahjärtansbakelse och i mitten av bordet stod en orkidé! Egentligen hade han tänkt köpa en mini-orkidé men de slutade säljas några dagar innan? 
Förutom det ett hemgjort kort med ett serienummer på baksidan.. Hmm?
Löste in det via datorn och så visade det sig vara nya The Sims Årstider! :D


Blev ni uppvaktade på alla hjärtans dag? Eller uppvaktade ni någon? :)


RSS 2.0