Ang. Kattens försvinnande

KATTKEKATTEN HAR FAKTISKT FÖRSVUNNIT (RAMLAT UT GENOM FÖNSTRET) EN GÅNG TIDIGARE. DETVAR PÅ MIDSOMMAR FÖRRAÅRET. VAD ÄR ODDSEN PÅ DET?!SORRY ATT JAG SKRIVER STÖRT, MOBILEN VÄGRAR TA BORT CAPS ELLRR RADERAA TECKEN -.-

Ni kan aldrig gissa vad jag vaknade till imorse..Imorse när jag vaknade och traskade in i köket för att mata katterna så var inte Naruto där.
Sakura åt glupskt, men var fanns Naruto?

"Han kommer fram, han gömmer sig bara" - sade älskling, men jag vet bättre.
Naruto kommer ALLTID när det finns mat och han vill alltid vara med där allt händer.

Han var borta.
Ramlade väl ut genom frönstret igår kväll, antar jag..
Den enda dagen som inte JAG stängde fönstret på kvällen,när jag gör det ser jag alltid till att katterna är där.

Fanns inget annat att göra än att gå ut och leta.

Sprang runt på gården och rotade i buskar när min granne ropade på mig "Den är här borta!" - och där satt stackaren i en stor buske.


Vilket äventyr!GLAD PÅSK PÅ ER, FÖRESTEN!

FLUM.


Ronja Svarar:Förlåt Sandra! Jag har inte haft tid att svara på din kommentar förrän nu. Det ör mycket med skolan såhär innan skolavslutningen och interneten har ju krånglat länge (varav jag uppdaterar så jäkla sällan!)


Det ska bli bättring på det, Min vän Malin har faktiskt lovat mig att hjälpa till litegrann med pepp och tutorials och sådant! :)


Här är iallafall svaret på din fråga:

Skrivet av Sandra:
"Huff då! Vill dom verkligen ha tillbaka sina laptops efter 3 år? :/ Dom lär ju vara ganska 'dåliga' då både om man tänker att tekniken utvecklas fort och att 3 års slitage gör sitt till.. Min pojkvän hade också laptop till låns under sin gymnasietid men i princip alla fick sina när dom slutade, kravet var typ att dom skulle gå ut med godkända betyg så fick dom den :)"

Jag har inte haft datorn i tre år, vi har bara fått låna datorerna under ett års tid då vi läst någon form av flex-kurs, t.ex. teckenspråk eller som jag; Webdesign.
Datorerna var redan RIKTIGT dåliga när vi fick dem i händerna; Atomprocessor och inga cd-läsare(!!!) gjorde dem rätt värdelösa då jag behöver photoshop när jag gör hemsidor..

Vi får tyvärr inte behålla dem då skolan bara hyr datorerna under tiden eleverna bnehöver dem, och jag tror skolan kände att det inte var någon bra deal, främst med tanke på det höga priset för en så undermålig maskin..

Skulle vi dock vilja behålla datorn så skulle vi ha fått köpa dem för 3000kr.
HUTLÖST!!

För tretusen kan jag faen skaffa en ny, halvbra dator eller en väldigt hyffsad begagnad!

Från och med nästa läsår ska dock alla som börjar i ettan på Kantzowska gymnasiet få varsin dator (tills låns?) men hur det blir efter de tre åren sen vet jag ej. :)


Och oroa er inte, jag bloggade nästan aldrig från den datorn ändå, så det kommer inte bli någon drastisk minskning i uppdatering.Tyvärr blir det ju inte SÅ mycket uppdatering just nu iallafall.

Om ni undrar varför så har jag skaffat ett liv. ;)

Haha, nejdå, men bloggen har tyvärr fått stå åt sidan ett tag.

Men Malin och jag ska som sagt börja med tutorials så snart som möjligt! :)


HA DET BRA SÅLÄNGE!!

Byebye...Det här blir det absolut sista blogginlägget från min laptop, den ska nämnligen lämnas tillbaka till skolan nu.Så nu säger vi hejdå till praktiskt och bekvämt och hej till en stor och klumpig stationär dator.Men min stationära har iallafall bättre hårdvara! :)

Fotostudion idag:

RensningÅH GUD!

Sitter och sorterar ALLA bilder jag fotat under fotolektionerna i skolan sen jag började här för tre år sedan.

It´s a lot.


Men det måste göras om man vill ha bra betyg! :)

RSS 2.0