Watcha got ...

Dessies låt - Watcha got.
Nästan vart man än tittar ser man att bloggare hyllar denna låt och jag kan för mitt liv inte förstå varför.

Den har felaktigt blivit jämförd med Kesha och Katy Perry medam jag faktiskt tycker den är mycket sämre än Kissies låt. Gillar inte den så mycket heller, men det är väl mest för att det inte är min musikstil..

Dessies låt osar låg budget. Kan bero på hennes katastrofala uttal - okej, nu överdriver jag men jag avskyr verkligen när svenskar sjunger på engelska och har den där fula svenska brytningen..
Det låter som att hon inte har någon aning om hur engelska ska låta egentligen så hon gissar.. Jag vet inte om jag skulle klara det bättre, men isåfall hade jag hållt mig till ett språk jag behärskar - hela låten verkar oseriös på grund utav detta.
Aja, nog om det - hennes uttal suger helt enkelt.

Jag är inte en sådan som brukar gnälla över andra människors utseende och det tänker jag inte göra nu heller. Men däremot hennes kroppsrörelser. Hon ser ut att inte riktigt veta vad hon ska göra (Om låten är så seriös som hon fått det att låta borde hon haft koreograf?).
Samtidigt så gör hon klassikern - så fort hon ställer sig framför kameran för att agera börjar hon blinka alldeles för ofta. Har sjäv förstört många tagningar genom att göra detta - det är något man får träna bort. Även att hennes produktíonsbolag valt att ha med dessa dåliga tagningar ger detta en känsla av att de kanske inte riktigt bryr sig..

På samma sätt undrar jag om hon har nån typ av tics eller om hon fått en stroke som förlamat halva hennes ansikte, för av någon anledning verkar hon bara kunna styra musklerna i halva underläppen, den andra sidan hänger inte riktigt med.. Alla har vi våra omedvetna saker vi gör, fula grimager, ryck i benen eller som jag - rynkar på näsan. Ser man att man gör något sådant i ett klipp så gör man en omtagning. Visserligen kan jag ju förstå om man inte hinner - men det var ju uppenbarligen inte fallet med tanke på hur länge de drog ut på låtsläppet.

Annars tycker jag det känns väldigt B att sjunga om hur bra och snygg man är..
Jag förstår inte låtens budskap och när folk säger att musikvideon var asbra antar jag att de ljuger. En bra musikvideo hjälper till att framföra låtens budskap och, även om det nu är möjligt att det inte finns något budskap mer än "Dessie är bäst och alla vill va som hon", så tycker jag faktiskt inte den gör det.


Att en musikvideo är bra kräver mer än bra kameror, snygg ljussättning och att den som redigerar vet hur man gör.


Möjligvis att det är liiiite mer drag i refrängen, men den förstår jag ändå inte vad den ska ha för betydelse så den tappar alla poäng där istället.

Sådär ja, där är mina första tankar om hennes låt + musikvideo.
Jag förväntar mig som vanligt att ni ska flamea mig, även om ni alltid är snälla och respekterar mina åsikter. :)
Föresten, varför har hon en enorm jävla röd kappa på sig??
Typ som att hon inte vågade ha bara baddräkts-saken hon har under.
Ser dumt ut med kappan - TAKE IT OFF!!Kommentarer
Postat av: Sandra

Hm. Jag blev faktiskt positivt överraskad när jag såg videon, förmodligen för att jag slutade läsa hennes blogg för nåt år sen när hon var liten fjortis :P Låtens text var ju ja meningslös och väldigt ke$ha-aktig.. Videon tyckte jag var coolt klippt (kan inget om sånt så jag är kanske lättimpad?) och att hon var väldigt fin, dock överdrivna läpprörelser :S Så på det hela taget tyckte jag det var helt ok och över förväntan, men inget jag vill lyssna en andra gång på :P Blev förvånad när jag såg den på Spotifys topplista ! :O

2011-07-04 @ 18:51:50
Postat av: N

Oj, tycker du var väldigt kritisk, men respekterar även din åsikt och syn på musikvideon :)

Hittade din blogg nyss och gillar verkligen headern starkt!

2011-07-04 @ 20:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0