Vittne till brott?Alltså.. För några dagar sedan var Tom och jag på väg hem från.. Jag minns inte vart vi hade vart men det var inte kväll än. Mörkt, men inte kväll.

I vilket fall ser vi en parkerad bil, som blinkade lite med lamporna. Typ. Såg konstigt ut.

Jag såg att det satt någon i bilen, men det såg inte Tom så han hoppade till litegrann när vi var precis bredvid bilen och han såg henne.
Det var en kvinna med mörkt hår, tror jag.

Vi fortsatte hemåt och skojade lite på vägen om att hon höll på att tjuvkoppla bilen eller något, men i själva verket trodde vi att hon bara skulle åka därifrån.


Sen tänkte vi inte mer på det förrän dagen efter när vi går förbi nämnda bil och ser att det lilla sidofönstret därbak var utslaget.

Tänk om vi bevittnade ett inbrott utan att misstänka något?
Bilen blev ju inte snodd, men tänk om ägaren blev av med en stereo eller liknande?

Får faktiskt lite ångest när jag tänker på det - vi hade kunnat ingripa ifall vi hade förstått vad det var som försigick!

Men å andra sidan så vet vi ju inte om det var ägaren som satt däri, om rutan blev krossad före eller efter eller om det ens hade vart inbrott.

Men ändå..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch visst känns det jobbigt. Men man ska egentligen inte avbryta brottslingar, för det är ofta pundare som gör inbrott osv och då antingen är dom höga redan eller så är dom desperata och då kan det gå illa :(

2010-12-22 @ 14:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0